Skip to content

Yleisölle / LIPUT

Emma Gaalaa juhlitaan taas lauantaina 17.2.2024 Espoo Metro Areenalla

Emma Gaala kokoaa vuosittain yhteen Suomen musiikkialan ammattilaiset ja myös sinut on kutsuttu mukaan!

Espoo Metro Areenan katsomopaikat tarjoavat sykähdyttävän Emma Gaala -elämyksen paikanpäältä nautittuna. Pääset seuraamaan palkintojenjakoa, koskettavia puheita, sekä suoran TV-lähetyksen tekemistä lähietäisyydeltä. Emma Gaalan lavalle nousee Suomen eturivin artisteja ja luvassa on ainutlaatuinen ilta. Gaalaa juhlistavat esiintymisellään Ellinoora x Samuli Putro, BEHM, Käärijä, Sexmane, KUUMAA, Jenni Vartiainen sekä Vesterinen Yhtyeineen. Lisäksi tulokaspotpuri tarjoilee Suomen parhaiden kärkinimien esityksen: Aliisa Syrjä, Bee, emma & matilda, jambo sekä Jami Faltin.

Emma Gaalassa palkitaan vuosittain musiikkialan tekijöitä. Gaalan vieraana pääset mukaan tutustumaan eri taiteilijoihin, alan ammattilaisiin ja jännittämään artistien kanssa samassa hallissa tunnelmaa! Kurkkaa ehdokkaat TÄÄLTÄ.

Näistä juhlista ei kannata jäädä pois!

Lipunmyynti

*LOPPUUNMYYTY* *LOPPUUNMYYTY*

Emma Gaalan virallinen lipunmyyjä on Ticketmaster. On suuri riski ostaa lippuja mahdollisilta muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.

Lipulla pääsee sisään vain kerran. Kaikki liput luetaan porteilla elektronisesti. Säilytäthän istumapaikkalippusi huolella, sillä lipussa lukee paikkasi sijainti. Lippujen tarkistuksen yhteydessä ei tarvitse näyttää henkilöllisyystodistusta.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

KOE EMMA GAALA VIPPINÄ

Emma Gaala tarjoaa katsojille myös mahdollisuuden nauttia tunnelmasta VIP-vieraana.

 • Emma Dinner & Show sisältää seurueellesi mahdollisuuden seurata gaalaa parhailta paikoilta Club-ravintolasta, kolmen ruokalajin illallista nauttien.
 • Emma Buffet & Show sisältää herkullisen buffettarjoilun VIP-ravintolassa ennen livelähetystä ja parhaat katsomopaikat gaalasta nauttimiseen.

Lisätietoa paketeista TÄÄLTÄ.

Aikataulu

Lauantai 17.2.2024
Yleisön ovet aukeavat: 17.30
Etkot alkavat: 18.15
Suora lähetys alkaa: 20.00

Etkojen aikana jaetaan illan ensimmäiset palkinnot, joten suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin. Suoran lähetyksen alkaessa tunnelma tiivistyy: TV-kamerat käynnistyvät, musiikkiesitykset alkavat ja palkintojen jaot jatkuvat.

Pyydämme yleisöä saapumaan paikalle ajoissa ja välttämään suoran lähetyksen aikana ylimääräistä liikkumista katsomoissa. Illan aikana on kuitenkin useita mainoskatkoja. Aikatauluihin liittyvät muutokset ovat mahdollisia.

Ikäraja

Emma Gaala on ikärajaton tapahtuma ja katsomopaikoille voi saapua koko perheen voimin. Alle 12-vuotiaiden tulee saapua konserttiin täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Jokainen konserttiin tulija tarvitsee oman lipun.

Ruoka- ja juomapalvelut

Tapahtumapaikan kattavat ruoka- ja juomapalvelut palvelevat sinua koko gaalaillan ajan. Anniskelupisteistä on ostettavissa virvokkeita, mutta alkoholijuomien kanssa katsomoihin kulku ei ole sallittua.

Pukukoodi

Emma Gaalan kutsuvieraat juhlivat permannon illallispöydissä ykköset päällä, mutta sinä katsomovieraana olet tervetullut gaalaan sellaisissa vaatteissa kuin mukavalta tuntuu! Juhlan kunniaksi voit panostaa illan asuun, mutta olet tervetullut myös rennolla vaatetuksella. Katsomovieraille löytyy hallilta kuvausseinä, jossa voi käydä ikuistamassa itsensä Emma Gaala tunnelmassa.

Saapuminen

Emma Gaala järjestetään Espoo Metro Areenalla, jonne saapuminen on helppoa monesta eri suunnasta. Suosittelemme gaalavieraillemme julkisten liikennevälineiden hyödyntämistä.

Metrolla: Espoo Metro Areenan lähin metroasema on URHEILUPUISTON ASEMA, joka sijaitsee noin 500 m päässä Areenasta. Huomaathan hypätä KIVENLAHTEEN menevään metroon.

Bussilla: Bussilinjat löytyvät helpoiten reittioppaan Espoon sisäiset linjat, jotka kulkevat Espoo Metro Areenan ohitse ovat:

 • 114 Tapiola (M)-Leppävaara
 • 115 Tapiola (M)-Mankkaa
 • 119 Tapiola-Niittykumpu

Myös muita bussilinjoja kulkee läheltä Areenaa pitkin Merituulentietä.

Autolla: Tapiolan Paikoituksesta Urheilupuiston metroaseman vierestä löytyy pysäköintitilaa ja lisäksi kymmenen sähköauton lastauspaikkaa. Sieltä on erittäin lyhyt matka (n. 500 m) matka Espoo Metro Areenalle.

Espoo Metro Areena (Tapiolan Monitoimiareena Oy) sijaitsee Espoon Tapiolassa, Urheilupuistontie 3, 02200 Espoo.

Sisääntulotarkastus

Metro Areenan sisäänkäynnillä kaikille asiakkaille tehdään sisääntulotarkastus, jolla halutaan varmistaa kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys suuressa yleisötapahtumassa. Jättämällä kielletyt tavarat kotiin nopeutat turvatarkastuksen toimintaa merkittävästi.

Kielletyt esineet Emma Gaalassa:

 • Järjestelmä- ja videokamerat (gaalan kuvaaminen on sallittua pokkarikameroilla ja mobiililaitteilla)
 • Nauhurit
 • Pullot, tölkit ja purkit (myös tyhjät)
 • Suurikokoiset kyltit ja banderollit (A4-kokoiset paperilaput sallittuja)
 • Aseet
 • Alkoholin ja muut päihteet
 • Laser-osoittimet
 • Ilotulitteet ja muut vaaralliset aineet
 • Elintarvikkeet (elintarvikkeiden tuonti Areenalle on mahdollista vain terveydellisistä syistä tai sylilapsen ruokavaliosta johtuen.)

Kaikkien kävijöiden on varauduttava näyttämään laukkunsa sisältö saapuessa. Kielletyt esineet poistetaan ovilla sisääntulotarkastuksessa.

Tupakointi on sallittu vain sille erikseen varatuilla alueilla, seuraathan opasteita.

Kaikissa ongelmatilanteissa käännythän järjestyksenvalvojien puoleen, joiden kautta saat pyynnöstä yhteyden tapahtuman järjestäjään.

Esteettömyys & avustaja-käytännöt

Espoo Metro Areenalle on myös liikuntarajoitteisten helppo saapua. Invapaikoitus löytyy pääovien välittömästä läheisyydestä ja hissi on asiakkaiden käytössä. Kaikki Espoo Metro Areenan tapahtumat ovat esteettömiä. Asiakkaiden käytössä on myös esteettömiä WC-tiloja.

Avustaja pääsee aina maksutta Emma Gaalaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Lippukaupoissa myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Pyörätuolilipun ostaneen asiakkaan kanssa yksi avustaja pääsee sisään ilman omaa erillistä pääsylippua. Muut asiakkaat jotka tarvitsevat tapahtumaan avustajaa, voivat ennakkoon olla yhteydessä Ticketmasterin asiakaspalveluun, ilmaisen avustajalipun lunastamiseksi.

Tapahtuman tuottaa Nelonen Media Live & Musiikkituottajat – IFPI Finland ry

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi voit ottaa yhteyttä järjestäjään sähköpostitse: tapahtumat@nelonenmedia.fi
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Seuraathan Emma Gaalan tunnelmaa: @emmagaala @radiosuomipop @nelonenmedialive

KATSOMOYLEISÖN JATKOT

Emma Gaalan virallisia yleisöjatkoja juhlitaan Helsingin Maxinessa (K18) ja Apollossa (K24) lauantaina gaalan päättymisen jälkeen. Sisäänpääsy jatkoille on ilmainen (ei koske eteispalvelumaksua) VIP-jonon kautta Emma Gaalan lipulla (printti tai mobiili Ticketmaster pääsylippu). Tervetuloa jatkamaan upeaa iltaa jatkoille!

Pääyhteistyökumppanit:
Mastercard, Espoon kaupunki ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK

Muut yhteistyökumppanit:
Genelec, Gramex, Lyko, Teosto, Qobuz,
Nelonen, Ruutu, Suomipop ja TikTok.

www.emmagaala.fi
Facebook: @emmagaala
Instagram: @emmagaala
X: @emma_gaala
Tiktok: @emmagaala

#emmagaala
#emmagaala24

Aikataulu

Lauantai 17.2.2024
Yleisön ovet aukeavat: 17.30
Etkot alkavat: 18.15
Suora lähetys alkaa: 20.00

Pyydämme yleisöä saapumaan hyvissä ajoin paikalle!

Liput

Liput palvelumaksuineen katsomosta riippuen alk. 39,90 € / 49,90 € / 54,90 € + tilausmaksut.