Skip to content

Yleisölle

EMMA GAALA VIETTÄÄ 40V JUHLIAAN PERJANTAINA 3.2.2023
HELSINGIN JÄÄHALLILLA

Tervetuloa juhlimaan kanssamme Emma Gaalaa 3.2.2023!

Emma Gaala kokoaa vuosittain yhteen Suomen musiikkialan ammattilaiset ja myös sinut on kutsuttu mukaan. Helsingin jäähallin katsomopaikat tarjoavat sykähdyttävän Emma Gaala -elämyksen paikanpäältä nautittuna. Pääset seuraamaan palkintojenjakoa, koskettavia puheita, sekä suoran TV-lähetyksen tekemistä lähietäisyydeltä.

Emma Gaalan lavalle nousee Suomen eturivin artisteja ja luvassa on ainutlaatuinen ilta. Gaalaa juhlistavat esiintymisellään VV eli Ville Valo, Isac Elliot, Vesala, Etta, Gettomasa, Pihlaja, Sexmane, Maija Vilkkumaa, JVG sekä Samu Haber. Lisäksi Vuoden Tulokas –sarjan potpurissa esiintyvät BESS, Ege Zulu, KUUMAA, Olli Halonen, pehmoaino ja Stoned Statues.

Emma Gaalassa palkitaan vuosittain musiikkialan tekijöitä. Gaalan vieraana pääset mukaan tutustumaan eri taiteilijoihin, alan ammattilaisiin ja jännittämään artistien kanssa tunnelmaa! Lue lisää ehdokkaista www.emmagaala.fi/ehdokkaat/

LIPUT MYYNNISSÄ NYT, alkaen 29,90€ www.lippu.fi/emmagaala

AIKATAULU

Perjantai 3.2.2023
Yleisön ovet jäähalliin aukeavat: 17.30
Etkot alkavat: 18.15
Emma Gaalan suora lähetys alkaa: 20.00 (kesto n. 2h 20min)

Etkojen aikana jaetaan illan ensimmäiset palkinnot, joten suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin. Suoran lähetyksen alkaessa tunnelma tiivistyy: TV-kamerat käynnistyvät, musiikkiesitykset alkavat ja palkintojen jaot jatkuvat.

Pyydämme yleisöä saapumaan paikalle ajoissa ja välttämään suoran lähetyksen aikana ylimääräistä liikkumista katsomoissa. Illan aikana on kuitenkin useita mainoskatkoja. Aikatauluihin liittyvät muutokset ovat mahdollisia.

IKÄRAJA

Emma Gaala on ikärajaton tapahtuma ja katsomopaikoille voi saapua koko perheen voimin. Alle 12-vuotiaiden tulee saapua konserttiin täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Jokainen konserttiin tulija tarvitsee oman lipun. Helsingin jäähalliin ei voi tuoda lastenvaunuja tai -rattaita.

SAAPUMINEN

Gaala järjestetään Helsingin Jäähallissa Töölössä osoitteessa: Nordenskiöldinkatu 11-13. Sisäänkäynti tapahtuu Nordenskiöldinkadun puolelta hallin pääovista.

Helsingin jäähalli on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuneuvoilla ja suosittelemmekin vieraillemme niiden hyödyntämistä. Keskustasta Helsingin Jäähallille pääsee linja-autolla tai raitiovaunulla. Matka-aika on normaalisti noin 15 minuuttia.

Autolla saapuville hallin vierestä löytyy rajoitettu määrä parkkipaikkoja. Parkkeeraus maksetaan etukäteen alueen automaatteihin tai maksusovelluksia hyödyntäen.

Emma Gaalaan on osallistumassa tuhansia ihmisiä, joten varauduthan tilapäisiin ruuhkiin.

Lue lisää Jäähallille saapumisesta: https://www.helsinginjaahalli.fi/liikenneyhteydet/

Jonottaminen on sallittua tapahtumapäivänä 3 tuntia ennen ovien avautumista.

NARIKKA

Helsingin Jäähallista löytyy maksullinen narikka.

PUKUKOODI

Emma Gaalan kutsuvieraat juhlivat permannon illallispöydissä ykköset päällä, mutta sinä katsomovieraana olet tervetullut gaalaan sellaisissa vaatteissa kuin mukavalta tuntuu! Juhlan kunniaksi voit panostaa illan asuun, mutta olet tervetullut myös rennolla vaatetuksella. Katsomovieraille löytyy hallilta kuvausseinä, jossa voi käydä ikuistamassa itsensä Emma Gaala tunnelmassa.

RUOKA- JA JUOMAPALVELUT

Tapahtumapaikan kattavat ruoka- ja juomapalvelut palvelevat sinua koko gaalaillan ajan. Jäähallin anniskelupisteistä on ostettavissa virvokkeita, mutta alkoholijuomien kanssa katsomoon kulku ei ole sallittua.

LIPUNMYYNTI

Emma Gaalan virallinen lipunmyyjä on Lippupiste: www.lippu.fi/emmagaala. Voit ostaa lippuja myös tapahtumapäivänä Helsingin Jäähallin lipunmyyntipisteestä klo. 17.00-20.00. On suuri riski ostaa lippuja mahdollisilta muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.

Lipulla pääsee sisään vain kerran. Kaikki liput luetaan porteilla elektronisesti. Mikäli olet ostanut istumapaikkalipun, säilytäthän lippusi huolella, sillä lipussa lukee istumapaikkasi sijainti.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Emma Gaalan ovilla kaikille vieraille tehdään turvatarkastus, joten varaathan saapumiseen aikaa ja jätät seuraavat kielletyt esineet kotiin:

 • Järjestelmä- ja videokamerat (gaalan kuvaaminen on sallittua pokkarikameroilla ja mobiililaitteilla)
 • Nauhurit
 • Pullot, tölkit ja purkit
 • Suurikokoiset kyltit ja banderollit (A4-kokoiset paperilaput sallittuja)
 • Aseet
 • Alkoholin ja muut päihteet
 • Laser-osoittimet
 • Ilotulitteet ja muut vaaralliset aineet

Tupakointi on sallittu vain sille erikseen varatuilla alueilla, seuraa opasteita.
Kaikissa ongelmatilanteissa käännythän järjestyksenvalvojien puoleen, joiden kautta saat pyynnöstä yhteyden konsertin järjestäjään.

ENSIAPU
Tapahtumassa päivystää koulutettu ensiapuryhmä, jonka tavoitat järjestyksenvalvojien kautta. Suosittelemme yleisöä varautumaan korvatulppien kera.

ESTEETTÖMYYS

Toivotamme kaikkia asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien saavutettavuusjärjestelyiden puolesta.

Liikuntarajoitteisen konserttivieraan henkilökohtainen avustaja ei tarvitse tapahtumaan omaa lippua, jos avustettava henkilö on ostanut konserttiin pyörätuolilipun.

Myös muut konserttivieraat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen, voivat ottaa avustajan mukaan veloituksetta. Avustajaa tarvitsee kuitenkin oman katsomolipun. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun.

Tapahtuma-alueelta löytyy invavessoja, jotka sijaitsevat A-katsomon takana. Pyörätuolikatsomo sijaitsee E9-katsomossa.
Jos kysymyksiä herää, otathan rohkeasti yhteyttä tapahtumat@nelonenmedia.fi.

EMMA GAALA JATKOT

Suoran lähetyksen jälkeen voit jatkaa iltaasi Emma Gaalan jatkoille. Babylon club & garden tarjoaa Emman asiakkaille veloituksetta sisäänpääsyn jatkoille ja jonon ohituksen Emma iltana.

Huomioithan että jatkot ovat K18 ja ravintolassa on kapasiteettia rajoitetulle vieraiden määrälle.

Tapahtuman tuottaa Nelonen Media Live & Musiikkituottajat – IFPI Finland ry

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi niin voit ottaa yhteyttä järjestäjään sähköpostitse tapahtumat@nelonenmedia.fi
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Seuraathan Emma Gaalan tunnelmaa: @emmagaala @radiosuomipop @nelonenmedialive

Tägää meidät mukaan: #emmagaala

Aikataulu

Perjantai 3.2.2023
Yleisön ovet: 17.30
Etkot: 18.15
Suora lähetys alkaa: 20.00

Pyydämme yleisöä saapumaan hyvissä ajoin paikalle!

Liput

Pääsylippuja Emma Gaalaan voit ostaa kolmesta eri lippukategoriasta:

 • Yläkatsomo 29,90€
 • Alakatsomo 39,90€
 • Alakatsomo 44,90€