Skip to content

Vuoden 2023 Emma-ehdokkaat on julkistettu!

  Eniten Emma-ehdokkuuksia sai BEHM kuudella ehdokkuudellaan. Viidessä sarjassa ehdolla ovat ALMA ja KUUMAA. Emma Gaala järjestetään Espoo Metro Areenalla lauantaina 17.2.2024. Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä.

  Vuoden 2023 Emma-palkintoehdokkaat julkistettiin tänään. Palkinnot jaetaan maamme suurimmassa ja arvostetuimmassa vuotuisessa musiikkialan palkintotapahtumassa Emma Gaalassa, joka järjestetään Espoo Metro Areenalla lauantaina 17. helmikuuta ensi vuonna.

  Eniten ehdokkuuksia tänä vuonna sai 2020-luvun menestyneimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva BEHM, joka on ehdolla kuudessa ehdokassarjassa: Vuoden Albumi, Vuoden Artisti, Vuoden Pop, Vuoden Biisi, Vuoden Tuottaja ja Vuoden Kotimainen Artisti/yhtye (yleisöäänestys). BEHMin reilusti yli platinaa ja lähes 35 miljoonaa striimannut kakkosalbumi Merkittävät erot julkaistiin syyskuussa. Gaalassa riittää jännitettävää myös mm. viidessä sarjassa ehdolla olevilla ALMALLA ja KUUMAA-yhtyeellä sekä neljässä sarjassa ehdolla olevilla Jami Faltinilla, Lauri Haavilla, ibellä, Käärijällä ja Stam1nalla.

  Tänä vuonna palkintoja jaetaan 21:ssä eri ehdokassarjassa, joista vuoden Kotimainen Artisti/Yhtye valitaan yleisöäänestyksellä. Katso kaikki ehdokkaat täältä. Huomioithan, että Vuoden Tuottaja ja Vuoden Musiikintekijä -ehdokassarjoja lukuun ottamatta kaikki ehdokkaat ovat ehdolla myös Radio Suomipopin netissä järjestettävässä yleisöäänestyksessä. Ehdokkaita voi äänestää tammikuun loppuun saakka täällä. Näiden kategorioiden lisäksi Musiikkituottajien hallitus päättää vuosittain Erikois- ja Kultainen-Emma palkintojen jakamisesta ja niiden saajista.

  Voittajat julkistetaan Espoo Metro Areenalla la 17.2.2024 järjestettävässä Emma Gaalassa.

  Emma Gaalassa esiintyy hieno kattaus kotimaan kärkinimiä
  Jo 41. kertaa järjestettävä Emma Gaala tarjoaa tuttuun tapaan ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä vuoden kiinnostavimmat kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana. Espoo Metro Areenalla esiintyvät vuoden 2021 Emma Gaalassa historiallisella seitsemällä Emmalla palkittu BEHM, nelinkertaista platinaa uudella Hyvikset ja pahikset -albumillaan striimannut KUUMAA, kansainväliseksi ilmiöksi noussut Käärijä, uudella Lanka-singlellään paluun tehnyt supertähti Jenni Vartiainen, edellisessä Emma Gaalassa Vuoden Artisti yleisöäänestyksen murskaäänillä voittanut Sexmane ja hurjaa livesuosiota nauttiva Vesterinen yhtyeineen. Tänä vuonna tulokaspotpurin tarjoilevat Aliisa Syrjä, Bee, emma & matilda, jambo ja Jami Faltin. Alkuvuodesta julkistetaan vielä lisää esiintyjiä.

  Emma Gaalaa voi seurata sekä paikan päällä Espoo Metro Areenalla että suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa. Gaalan lippujen myynti on käynnissä täällä

  Emma Gaalan arvot ja säännöt löytyvät täältä: www.emmagaala.fi/fi/etusivu

  EMMA GAALA 2024
  Päivämäärä: La 17.2.2024
  Espoo Metro Areena

  Liput:
  Gaalan liput ovat myynnissä Ticketmasterissa.
  Suora tv-lähetys Nelosella ja Ruudussa alkaen klo 20.00

  Ehdokkaiden kuvat:
  Lataa 12.12.2023 ehdokaspressissä otetut kuvat täältä.
  Linkkiin päivittyy Julius Konttisen ottamat tuoreet kuvat ehdokkaista. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä Emma-uutisoinnin yhteydessä. Kuvaajan nimi mainittava.

  Pääyhteistyökumppanit:
  Mastercard, Espoon kaupunki ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK

  Muut yhteistyökumppanit:
  Genelec, Gramex, Lyko, Teosto, Qobuz,
  Nelonen, Ruutu, Suomipop ja TikTok.

  Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
  Liekki Promotion / Nora Norrlin
  nora.norrlin@liekkipromotion.com, 040 846 0116

  www.emmagaala.fi
  Facebook: @emmagaala
  Instagram: @emmagaala
  X: @emma_gaala
  Tiktok: @emmagaala

  #emmagaala
  #emmagaala24